PRODUK jual panas

Kualitas Mimiti, Kaamanan Dijamin

  • Square D 100 Amp Ringless-horn Bypass Overhead Underground Meter Socket

    Pasagi D 100 Amp Ringless-tanduk Bypass Overhead ...

  • JJCD10 Piercing Grounding Protection

    Perlindungan Lemah Piercing JJCD10

    DASAR DATA Tipe Voltage Conductor Dimension (mm) Nomer Bolt Jero tusukan Nominal ayeuna (KV) (mm2) ABH (A) PCS (mm) JJCD10-25 / 95 10 25-95 144.5 140 92.5 257 2 4-5 JJCD10-16 / 120 11 16-120 148 120 86 316 2 4-5 JJCD10-35 / 120 10 35-120 148 120 86 316 2 4-5 JJCD10-95 / 185 10 95-185 152 140 112.5 476 2 4-5 JJCD10-150 / 240 10 150-240 160 140 112.5 476 2 4-5

  • 11kv Surge Arresters – The Protective Device Against Transients(Yh10W-12)

    11kv Surge Arresters - The Protective Dev ...

    Surester arrester didadarkeun ku NEC salaku alat pelindung pikeun ngawatesan tegangan lonjakan ku cara ngaleupaskeun atanapi ngalangkungan arus gelombang dina sistem listrik ka bumi atanapi bumi. Éta ogé nyegah aliran terasuh saatos arus bari tetep sanggup ngulang fungsi ieu. Kalayan kecap séjén, tujuan panangkar lonjakan nyaéta ngajaga alat-alat atanapi sistem tina karuksakan kusabab transien. DATA DASAR Tegangan anu ditetepkeun: 11kv MCOV: 9.4kv Nomer debit ayeuna: 10kA Dipeunteun untaian fequency ...

  • Drop Out Fuse Cutout 11kv(RW-12)

    Drop Out Fuse Cutout 11kv (RW-12)

    DASAR DATA 11KV-12KV Tipe Dihaturkeun Voltage (kv) Dihaturkeun Ayeuna (A) Ngalanggar Ayeuna (A) Voltol Impulse Bil (BIL) Daya-frékuénsi Nahan Jauhan Bébas Tegangan (MM) Diménsi (CM) RW-12 12 100 6300 110 40 250 40 * 36 * 1105 RW-12 12 100 10000 110 40 250 Jinis sekering cuout: Sekering serelek-tipe mangrupikeun saklar panyalindungan pondok-circuit anu paling sering dianggo pikeun jalur cabang jalur distribusi 10kV sareng trafo distribusi. Éta ngagaduhan ciri ékonomi, merenah ...

  • Welded EYELET STAY ANCHOR ROD M20X2700 (SRB-20/2700)

    Dilas EYELET STAY ANCHOR ROD M20X2700 (SRB-20 / ...

    Batang jangkar SRB-20/2700 didamel tina waja karbon, didesain kanggo ngajaga kawat bodo tina nyebar, kinking, atanapi bending. Pamasanganna ketat kana untaian waja untaian kana panon luhur ku thimble, sareng cekelan bodo atanapi klip lalaki, pasang pelat jangkar dina handapeun dua kacang héks. Umum: Jenis Jumlah SRB-20/2700 Bahan Bahan Karbon Lapisan Hot dip Galvanis Palapis standar NMX-H-004-SCFI-2008 Kakuatan tegangan 73kN Pabrik Panas Pabrik, dilas Aplikasi Tetep ...

  • POLE BAND  Type 2A

    POLE BAND Tipe 2A

    Klem VL2A seri kutub band dijepit pikeun ngalampirkeun panangan penyambungan, lampiran kabel hawa dina jalan lempeng, pasang kabel dina sudut jalan, handap guying atanapi deadying aplikasi guying Diménsi pikeun Lampu Tugas Tiang Band Clamp Bagian No. Rentang Diménsi (mm) Bolt Ukuran mm inci ABCD VL2AL-6 127-152 5-6 127 152 50 6 2 * M16 * 75 VL2AL-7 152-178 6-7 152 178 50 6 2 * M16 * 75 VL2AL-8 178-203 7-8 178 203 50 6 2 * M16 * 75 VL2AL-9 ...

  • Deadend Strain Clamp For ABC Neutral Messenger PAL1500

    Deadend Strain Clamp Pikeun ABC nétral Messenger ...

    Deadend clamp PAL1500 digunakeun pikeun ketang kabel LV ABC utami atanapi cabang kana tiang garis, munara garis atanapi témbok dina sudut ngalir atanapi kalungguhan handap nalika kabel LV ABC 50mm2, 54.6mm2, 70mm2. Kawat tungtung tungtung insulasi ieu cocog pikeun lingkungan polusi anu beurat pisan sareng didamel tina awak padet aluminium kakuatan tinggi sareng cuaca anu dibuktoskeun sareng tahan UV nilon colokan serat kaca ngaganjel, kakuatan tegangan tinggi dip panas baja galvanis. Terusan jero saluran ngonfirmasi c mékanis anu saé. ..

  • PORCELAIN CERAMIC REEL INSULATOR BS ANSI ED-2C

    PORCELAIN CERAMIC REEL INSULATOR BS ANSI ED-2C

    Spésifikasi: Type ED-2C Catalog No 56ED2CT Application Shackle, reel, sekundér rak. Bahan Porselen, keramik Mékanis gagal beban 13.5kN Flashover Voltage (garing) 25kV Flashover Voltage (Baseuh) 12kV Colour Grey atanapi Brown Beurat 0.47kg

  • 110kV 160kN 3025MM POLYMER TENSION INSULATOR

    110kV 160kN 3025MM POLYMER TENSION INSULATOR

    Kualitas luhur karét silikon clevis létah 110kV deadend tegangan polimér insulator. Jinis Umum FXBW-110/160 Nomer Katalog 5134B110160F Aplikasi Deadend, tegangan, galur, gantung Fitting - Ground / Base Socket Fitting - Live Line End Ball House Material Silicon rubber Material - End Fitting Medium carbon steel with hot dip galvanization Material - Pin (Cotter ) Jumlah stainless steel Sheds 21 Ditetepkeun beban beban mékanis 160kN E ...

  • insulator

    kami ngelas manufaktur sareng nyayogikeun rupa-rupa polimér sareng inséktor procelain.

  • leuwih fittings garis sirah

    lega rupa-rupa

  • bahan bumi

    rod earthing sareng fittings earthing ngahasilkeun harga anu kalapa.

  • cicing fittings

    kami ngahasilkeun tipe béda rod cicing sareng sababaraha rupa fittings.

Ngembangkeun perusahaan

Hayu urang nyandak pangwangunan urang ka tingkat anu langkung luhur

Mitra urang

Kami bakal ningkatkeun sareng nguatkeun kemitraan anu dipiboga.